torstai 4. lokakuuta 2012

Todellistako? No ei todellakaan

Ihan oikeasti. Mä tarviin selkeästi jonkun naispuolisen ihmisen (miksei miespuolisenkin) vinkkejä bloggailuun. Aivan järjetöntä kuraa täällä on plus kirjotan ehkä kerran vuodessa tänne. Jeesikää kaveria hädässä!

2 kommenttia:

  1. Moi:) Kannattaa kirjottaa siitä, mikä kiinnostaa sua. Ei sitä tekstiä tuu, jos yrittää väkisin jotain. Esimerkiks sun vlogit on tosi hyviä, mä oon seurannu vuoden niitä. Ethän sä niissäkään juttele mistään, mikä ei susta oo olennaista tai kiinnostavaa. Blogin kirjottamisessa on ihan sama periaate. Ja kuvat tekee kans blogista mielenkiintosemman. Esimerkiks banneri on hyvä vaihtoehto alkuun, siitä saa ehkäpä jotain kuvaa bloggaajasta ja siitä mistä se kirjottaa. Ja jos sä sanot tähän kohtaan, ettet osaa tehä mitään banneria tai muokata kuvia, unoha se höpinä, koska ite tein oman bannerin Windows Liven Paint-ohjelmalla, eikä siihen mitään erikoisuuksia tarvita, vaikka muutama kuva vaan:) Ja tosiaan kannattaa kirjotella useemmin ku kerran vuodessa:D ei sillä, en itekkää oo jaksanu pitkään aikaan kirjotella, mut nii:D Mä en siis oo mikään kokenu bloggaaja eikä mulla oo ees yhtään seuraajaa (paitsi kaverit tietty:D), mut aattelin kirjottaa tähän nyt jotai juttuja, mitkä sais mut ainaki tulee kahtomaan sua blogias useemmin. Mut näin, toivottavasti tästä nyt oli jotain apua :D

    VastaaPoista
  2. Heiiiiii! Jee, vihdoin löysin jonku tämmösen.. oikean pojan/miehen/nuoren miehen/miksi sinua nyt kutsutaan tekemän blogin! Tai siis onhan niitä poikien tekemiä, mutta ite en oo ikinä löytäny tämmöstä, jossa ei ole koko ajan jotain: ''Ostin tuotteen. Tässä kuva siitä. Se maksoi 100e.''

    Vihdoin tämmönen..erilainen!! :)

    Niin sitten se ehdotus mitä voisit kirjottaa. Ite ainakin kirjotan ihan vaan omista päivistä jotain ja sitten just jotain mielipidekirjotuksia.
    Kannattaa miettiä haluatko kirjottaa muille ihmisille, esim. haluatko pistää ihmiset miettimään jotain asiaa, haluatko saada äänesi kuuluville. Tai sitten kirjotatko ihan vaan ittesi vuoksi? Se on aika olellinen kysymys.

    Ja sitten..eihän se haittaa jos kirjotat kerran vuodessa. Tämä on sun blogi, saat kirjottaa tänne joka päivä tai kerran vuodessa, ihan miten haluat ja miltä tuntuu (:

    En keksi muita ohjeita :/ Kuitenkin, onnea blogin kirjottamiseen!

    VastaaPoista