keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Haters Gonna Hate

Jep, vihaajat vihaa eikä siitä yli pääse. Minulla kun on tunnetusti muutama vihaaja tuola internetin ihmemaailmassa, jotenki se naurattaa ja ärsyttää samaan aikaan.
A) Anonyyminä on helppo aukoa päätään, ilman että oma identiteetti paljastuisi.
B) Ja juuri tuon takia, kun ei tiedä kuka sielä aukoo päätään (poikkeus tässä tilanteessa, tiedän yhen pitkävihaisen kusiaivon joka minua vihaa, ja sehän tässä naurattaa. Kohta päälle vuoden vanha homma ja jäbä huutelee vielä.) niin siksi siitä ei kannata ottaa paineita, kun ei tiedä kuka se on. Suurella todennäköisyydellä en tule koskaan edes tapaamaan/näkemään henkilöitä jotka minua ns. "trollaa"














Pitäähän sitä olla vähän rohkeutta ja munaa, että uskaltaa näyttää naamansa internetissä, tai suurissa sosiaalisissa medioissa. (En tarkoita Facebookia, vaan esim YouTubea. Jne.)

AINA kun näyttää naamansa interenetissä anonyymeille henkilöille, niin pitää olla tietoinen siitä, että on olemassa se vaihtoehto, että sinua tullaan "trollaamaan" ja vihaamaan. Nykyään yhteisö esim YouTubessa on aivan törkeän huonossa kunnossa ja senkös takia ihmiset vihaa toisiaan.

"En voi pitää tästä videosta/asiasta, koska videon tekijä hyötyy siitä enemmän kuin minä." - Jotenki tuo periaate pätee internetissä täydellisesti.

Mikä V*ttu siinä on niin helvetin vaikeata, että aina ajatellaan vain omaa napaa eikä voida auttaa tai olla ystävällinen ihmisille. En halua yleistää, mutta nyt on vähä semmonen fiilis että me suomalaiset ollaan kusipäitä, ainakin internetissä.. Ja niin ehkä myös kaikki muutkin ihmiset, anonyyminä kun on helppo riehua.

Välillä sitä miettii, että onko koko YouTube ja vloggaaminen sitten minun homma. Ristiriitaista, tykkää puhua ja jakaa mielipiteitä, mutta onko omien mielipiteiden jakaminen internetissä sitten se oikea homma, jos koittaa jakaa mielipiteitä ns. "normaaleille" ihmisille. Toki voihan se olla mahdollista, että internettiin on turha sanoa mitään järkevää, koska saa kokoajan paskaa niskaan sanoi mitä tahansa, joten ehkä youtube hommat olisi lopetettava.

Interenetissä kun koittaa olla "vakava & asiallinen" ni voi jumalauta, sieltähä tulee vaikka mitä sanomista. Ei se internetti sitten ehkä ole paras paikka jakaa "vakavia" mielipiteitään..

Kiitos jos jaksoit lukea tämän tekstin loppuun, saattaa tai saattoi olla vähän puuduttavaa tekstiä, mutta kirjoitin mitä sylki suuhun toi. Jos mahdollista laita joku hassunhauska kommentti tulemaan! :)

- Teo

16 kommenttia:

  1. Jos mä oisin sä nii en antais niille trollaajille sitä iloo että luovutat niiden kommenttien takia. Ei sitä millään voi aina miellyttää kaikkia mut on meitäki jotka oikeesti tykkää kattoo niit videoita/lukee juttuja ja joita kiinnostaa ne sun mielipiteet. Mustaki on typerää tulla anonyymina aukomaan päätänsä mut ei niistä kyllä pidä välittää, kateellisia ovat tai muutenvaan omistavat jonku ongelman. On vaan rohkeeta ja kunnioitettavaa tulla kertoo omia mielipiteitää omalla nimellään nettiin. =)

    VastaaPoista
  2. ja mä ainaki uskon että on enempi meitä, jotka kunnioittaa sun mielipiteitä ku niitä jotka ei. =)

    VastaaPoista
  3. Jep niinhän se varmaan on, mutta on olemassa henkilö jonka tiedän vihaavan minua varmaan kokon elämäni ajan ja se tässä vähän askarruttaa..

    Kiitos kommentista! :)

    VastaaPoista
  4. Onko sillä siihen sitte joku hyväkin syy? Mä vähän luulen et kaikilla meillä on joku jota meitä inhoo läpi elämän =)

    VastaaPoista
  5. Siis onko tä kyseine henkilö alkanu vihaamaan sua täällä netissä ilman et on ees nähny sua livenä:O? Miten toi voi olla mahollista?! Varmaa joku superkateellinen ääliö. Mut jokatapauksessa, hyvä postaus:)

    VastaaPoista
  6. Sara, on ruvennut täällä netissä vihaamaan. Tehnyt pilavideoita ym ym.

    VastaaPoista
  7. Aivan asiallista tekstiä!

    VastaaPoista
  8. Jokseenkin samaa että ihmiset vihaavat ja nauravat vaikkeivat edes tunne, joskus kylällä nähnyt mutta siihen jääny ja silti voi haukkua jne vain "juttujen" perusteella joista puolet paskaa.... Eniten ketuttaa se että enää ei vaan jaksa lähteä mättäämään ihmisiä, no elämä on. Motto nykyään: "I roll how i roll and haters gonna hate but i don't f*ucking care"

    VastaaPoista
  9. Tos o asiaa sun nykysessä motossa Mikko!

    VastaaPoista
  10. Jep, voisin sulle jossain välissä iltaa pistää linkkuä mun ja kaverin omaan kevyeeseen vlogi projektiin.. Tajuat tän pikkukylän elämänvirtaa kahden ulkopaikkakuntalaisen silmin :P

    VastaaPoista
  11. Jos pilavideolla tarkotat Teoq jäätyy-videota niin ite ottasin sen vaan läpällä. Onhan se mun mielestä ihan hauska ja silti ymmärrän et saattaa vähä kirpasta mut koita ottaa se vaan huumorilla.

    Jatka vaan omaa hommaa, sillä sun videot on hyvää kamaa! Myös se on hienoa ettet kalastele subbaajia siihen tapaan kuin joillakin on tapana.

    http://www.youtube.com/watch?v=RcyyFz_mHX0

    VastaaPoista
  12. No juu, täytyyhän nuo ottaa läpällä ja onhan se jo yli 9kk vanha, mutta kyllä se vähän kirpaisee vaikka koittaakin jättää sen pois. Mutta taito nauraa itselleen on hyvä osata! Kiitos kommentista! :)

    VastaaPoista
  13. Oli hieno kirjoitus, ja omaa kokemusta löytyy myös minulta. Se varsinkin on aivan jumalattoman ärsyttävää, jos ei edes tunne ja tulee aukoon päätä. Kaikki ennakkoluulot pitäis jättää pois, mullakin on paljon kaikkia "vihaajia" jotka eivät edes tunne mua. Itse yritän olla ystävällinen kaikille ja olla hyvä kaveri. Olen täysin samaa mieltä että suomalaisista (nuorista) suuri osa on juuri noita kusipäitä. Ei helvetti. Mutta mukavaa syksyä sulle Teo! :)

    VastaaPoista
  14. samaa mieltä :--) anonyyminä on helppo huudella

    VastaaPoista